Μανώλης Φάμελλος – Ν. Μποφίλιου & Π. Μπαλτατζή

Buy

HOURS & DATES

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Free Seating 15 euro
Αριθμημένες θέσεις 18 euro

SHARE THE LOVE

Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

«Ο άνθρωπος νησί»

Φιλική συμμετοχή : Νατάσσα Μποφίλιου και Πέννη Μπαλτατζή

 

Στην φεγγαρόφωτη σκηνή του Gazarte Roof Stage, επιστρέφει ο «άνθρωπος-νησί» Μανώλης Φάμελλος την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μετά από πολύμηνη απουσία στην ανεμοδαρμένη του νοητή βραχονησίδα.

Μία επίμονη ίωση θα κρατήσει τη Δήμητρα Γαλάνη μακριά από τη σκηνή μας μεθαύριο… Το ραντεβού θα ανανεωθεί πάραυτα αλλά η παράσταση  θα πραγματοποιηθεί κανονικά.Το βράδυ της Παρασκευής στο πλευρό του Μανώλη (όχι της Δήμητρας) θα προστρέξουν εκτάκτως οι αποκλειστικές αδελφές νοσοκόμες Πένυ Μπαλτατζή και Νατάσσα Μποφίλιου.

 

Εντωμεταξύ το ομώνυμο τραγούδι του, (άλλο ένα από τα 12 εικονογραφημένα επεισόδια χωρίς πλοκή, που αποτελούν το album «Η ζωή ήταν σήμερα»), κυκλοφορεί ανέμελο στην ναρκοθετημένη θάλασσα του διαδικτύου. Τα τραγούδια αυτού του δίσκου, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες σε βινύλιο, θα έχουν την τιμητική τους στην θεματική βραδιά αλλά και άλλα πολλά της τεθλασμένης του διαδρομής.

Παραστάτης στο πλευρό του σε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της δεκαετίας στέκεται η πάντα ετοιμοπόλεμη ορχήστρα του των αρίστων, προάγγελος της αλάνθαστης ορχήστρας ρομπότ που σύντομα θα συνοδεύει όλους τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, αποτελούμενη από τους
Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Κώστα Γιαννίρη στο μπάσο, Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Στέφανο Δανιηλίδη στα πλήκτρα και στο ακορντεόν και Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα.

Στην βαριά αρρενωπή ατμόσφαιρα κρίνεται απαραίτητη  η αιθέρια (κι όμως σταθερή) παρουσία της Lou is στο τραγούδι που προσδίδει ένα φωτεινό τόνο στην συνήθως κατηφή παρέα.

**********************************
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30
Ticket booking

RELATED EVENTS