Φώτης Σιώτας LIVE

Buy

HOURS & DATES

Τρίτη 28 Ιουνίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Free Seating 8€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

Μετά από από τις sold out εμφανίσεις του στο Skrow Theater και τη δυναμική εμφάνισή του στο six d.o.g.s., ο Φώτης Σιώτας μας καλεί για πρώτη φορά στην ταράτσα του Gazarte για μια καλοκαιρινή και «αγαπησιάρικη» συναυλία κάτω από τον ουρανό της Αθήνας την Τρίτη 28 Ιουνίου με εκλεκτό καλεσμένο, τον αγαπημένο Φοίβο Δεληβοριά!

Στην καρδιά του ελληνικού συναυλιακού καλοκαιριού, ο Φώτης μαζί με εκλεκτή παρέα, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια, τον Γιώργο Φουντούκο στην κλασική κιθάρα και τον Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά, καταλαμβάνουν για πρώτη φορά τη σκηνή του Gazarte, μας παίζουν μουσικές που αγαπάμε και μας λένε τις ιστορίες τους από σκηνής σε μια βραδιά που θα μοιραστούμε συναισθήματα, αναμνήσεις και στίχους στην πιο όμορφη και άνετη ταράτσα της πόλης. Μαζί τους ο Φοίβος Δεληβοριάς με τον οποίο ο Φώτη συνεργάστηκε στον δίσκο που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και θα μας «ταξιδέψει» μέσα από τις σύντομες αφηγήσεις του όπως πάντα.

Παρουσιάζοντας μια φρέσκια πρόταση για τον σύγχρονο λαϊκό και έντεχνο ήχο, ο Φώτης Σιώτας ενορχηστρώνει ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και ιδιότυπο χιούμορ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καινούργια τραγούδια του από τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο «Δύο Λάθη» που κυκλοφόρησε φέτος από την United We Fly και επιλεγμένα γνωστά κομμάτια από τα “Δεύτερα”, το album με το οποίο ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Γκόνη. Φυσικά, δε λείπουν οι μουσικές “επισκέψεις” σε τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει ερμηνεύσει με επιτυχία ο Φώτης στο παρελθόν και έχουν χρωματιστεί από το προσωπικό του ύφος, την χαρακτηριστική φωνή του και την διάθεσή του για πειραματισμό.

Μη χάσετε την πρώτη εμφάνιση του Φώτη Σιώτα με τη μπάντα του στο Gazarte Roof Stage την Τρίτη 28 Ιουνίου!

 

***********************

 

#OnThePulse

#AwakeTheSenses

 

Doors Open : 21.00

Live Starts : 22.00

 

Ticket booking

RELATED EVENTS