FOTIS SIOTAS & SOPHIE LIES

Buy

HOURS & DATES

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Γενική Είσοδος 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

Η συνέχεια των Upstairs Sessions της United We Fly φέρνει στην αγαπημένη ταράτσα του Gazarte των Φώτη Σιώτα και την Sophie Lies σε ένα αξέχαστο double bill.

 

Μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία του πρώτου single από τον δεύτερο προσωπικό δίσκου του «Δύο Λάθη», και πάλι σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, ο Φώτης Σιώτας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια μαζί με αυτά από τα «Δεύτερα». Με τον ίδιο στο βιολί, την κιθάρα και τη φωνή, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέων Αντωνίου στην κιθάρα, αλλά και τους Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια και στην λαϊκή κιθάρα και Γιώργο Φουντούκο στην λαϊκή κιθάρα να ενορχηστρώνουν ένα σύγχρονο, διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα.

 

Η Sophie Lies, με τους τρεις μουσικούς συνοδοιπόρους της, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τον δίσκο της «Μια Πέτρα Σαν Σπίτι». Ο ξεχωριστός αυτός δίσκος περιέχει δέκα τραγούδια – ιστορίες, καθένα από τα εκφράζει ένα βήμα μέσα στον μακρύ δρόμο της ενηλικίωσης, μια απόπειρα να γκρεμιστεί ένα παλιό σπίτι και να χτιστεί ένα καινούριο στη θέση του.
Οι γλυκές μελωδίες και οι λιτές ενορχηστρώσεις θα συναντήσουν τον πολυσυλλεκτικό ήχο τραγουδιών όπως τα «Μεγάλα Παιδιά», συνομιλώντας μουσικά και συναισθηματικά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω της, κάτω και πάνω από τη σκηνή.

 

**************************
Doors Open: 20:30
Live Starts: 21:30
Ticket booking

RELATED EVENTS