ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Buy

HOURS & DATES

από 13/3 & κάθε Τετάρτη

PLACE

Main Stage

TICKET PRICE

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 - Ώρα έναρξης: 20.30
Προπώληση: A ζώνη: 26€ | Β ζώνη: 22€ | Γ ζώνη: 18 Όρθιοι: 10€
Ταμείο: A ζώνη: 29€ | Β ζώνη: 25€ | Γ ζώνη: 21 | Όρθιοι: 13€

SHARE THE LOVE

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, μετά από μία καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει φέτος την άνοιξη με ένα σόλο πρόγραμμαεπιστρέφοντας από την Τετάρτη 13 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στη κεντρική σκηνή του Gazarte.

Μόνος επί σκηνής αυτή την φορά, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, φέρνοντας στο Gazarte αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Από τις 13 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, o Αλκίνοος Ιωαννίδης ξεκινάει στο Gazarte ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύειμέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνηςΠρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, την μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας,: Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φώτα

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Ticket booking

RELATED EVENTS