ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Buy

HOURS & DATES

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Αριθμημένες θέσεις 23€
Free Seating 18€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

 

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επανεμφανίζονται στην Αθήνα σε πλήρη απαρτία, στις 17 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή, στο Gazarte Roof Stage!

 

Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 40χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα.

 

Ο Αργύρης Μπακιρτζής, βασικός συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος που γεννήθηκε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, από το 1975 ζει στην Καβάλα κι αυτό ήταν φυσικό να επηρεάσει τη στιχουργική του έμπνευση. Έτσι πολλά τραγούδιά του, όπως και αρκετά του στενού του φίλου και συνεργάτη Σταύρου Καραμανιώλα απ’ το Καζαβήτι της Θάσου, αναφέρονται στην Καβάλα και βέβαια αυτά θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της εμφάνισης των Χειμερινών Κολυμβητών στη συναυλία τους στον.

 

Γνωστοί για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. Οι εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

 

 

Αργύρης Μπακιρτζής : φωνή

Κώστας Βόμβολος : φωνή

Κώστας Σιδέρης : τζουράς , φωνή

Μπάμπης Παπαδόπουλος : κιθάρα

Θοδωρής Ρέλλος : σαξόφωνο

Χάρης Παπαδόπουλος : μπουζούκι

Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο, φωνή

 

**************************
Doors Open: 20:30
Live Starts: 21:30
Ticket booking

RELATED EVENTS