ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Buy

HOURS & DATES

Δευτέρες 7 & 14 Δεκεμβρίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Γενική Είσοδος: 10€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

Η Μαρία Παπαγεωργίου, μετά την τελευταία της εμφάνιση το Νοέμβριο στο Gazarte, θα μας παρουσιάσει για δύο ακόμη βραδιές το ιδιαίτερο project της Solo Out τις Δευτέρες 7 και 14 Δεκεμβρίου στο Roof Stage του Gazarte!

 Το Solo Out είναι μια μοναχική επί σκηνής διαδρομή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010. Βρίσκει έδαφος να ανθίσει δέκα χρόνια μετά, όχι ως ανάγκη αφαίρεσης ανθρώπων, ήχων και δονήσεων , αλλά ως μέγιστη εξερεύνηση του ελάχιστου εαυτού μας.

Περικυκλωμένη από κάθε λογής μουσικό όργανο, η Μαρία Παπαγεωργίου, σε μια solo performance, ντύνει με τη φαντασία της τραγούδια που αγάπησε,  δίνοντας νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοιας της μουσικότητας. Κιθάρες, synths, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

Τις Δευτέρες 7 και 14 Δεκεμβρίου η Μαρία Παπαγεωργίου μας προσκαλεί να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να μοιραστούμε συναισθήματα σε δύο μοναδικές συναυλίες…σαν από το σαλόνι του σπιτιού της. 

 

Συντελεστές

 

Σχεδιασμός ήχου : Σταύρος Ρουμελιώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας

Οργάνωση παραγωγής : 440Hz Γέφυρα  Πολιτισμού  

 

#LiveSessions | ROOF STAGE

 

****************

 

Ticket booking

RELATED EVENTS