ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Buy

HOURS & DATES

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Γενική Είσοδος: 13€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

SHARE THE LOVE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συναυλία  Παύλος Παυλίδης trio που ήταν προγραμματισμένη για τις 23/10 στο Gazarte αναβάλλεται.

O Παύλος Παυλίδης θα επιστρέψει στο Roof Stage του Gazarte με full band αυτή τη φορά, από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή.

Όλα τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τις 23/10 μεταφέρονται αυτόματα για τις 6/11 χωρίς καμία επιβάρυνση λόγο της αλλαγής της τιμής εισιτηρίου.

 Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου θέλει να επιλέξει κάποια άλλη ημερομηνία (13,20,27/11) θα πρέπει να στείλει email με το αίτημα του στο info@gazarte.gr έως και τις 3/11.

Προσοχή: Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

—————————————————————————————————————————————————————–

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte για δύο εμφανίσεις παρέα με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Φώτη Σιώτα και τον Δημήτρη Τσεκούρα. Oι τρεις τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό trio, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό!

Πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου, δίνοντάς τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

Κιθάρα, βιολί, λούπες και μπάσο, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Παύλος Παυλίδης trio live με τον Φώτη Σιώτα και το Δημήτρη Τσεκούρα. Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα – έκπληξη που θα ντύσει τις Παρασκευές 16 & 23 Οκτωβρίου την ανανεωμένη Ταράτσα του Gazarte!

Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες & φωνητικά

Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο

Παναγιώτης Ριζόπουλος: Ηχοληψία

Ticket booking