Πράγμα Jazz Sextet

Buy

HOURS & DATES

Monday 21 September

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Γενική Είσοδος: 8€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

SHARE THE LOVE

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τα νέα μέτρα που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναστέλλονται όλες οι μουσικές παραστάσεις του #Gazarte έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες εκδηλώσεων.

______________________________________________

 

Το Πράγμα, η ορχήστρα του πιανίστα Κωστή Χριστοδούλου, κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Year of the Thing” και το παρουσιάζει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στην Ταράτσα του Gazarte!

 

Οχτώ χρόνια μετά την πρώτη, ομότιτλη κυκλοφορία, ο καινούργιος δίσκος του Πράγματος αποτελείται από πρωτότυπη μουσική που, ενώ βασίζεται στην παράδοση του swing και των blues (Charles Mingus και Duke Ellington), προεκτείνεται σε modal ήχους (Sun Ra και John Coltrane) που συνθέτουν ένα τοπίο διαλογισμού.

 

Η αναζήτηση αυτή, απ’ τα boogie-woogie της Νέας Ορλεάνης στις τελετές τσαγιού της Απω Ανατολής, είναι κατά βάση μια δημιουργική αναζήτηση με στόχο τη χαρά -για τους μουσικούς και τους ακροατές.

 

Τη σταθερή πλέον εδώ και χρόνια ομάδα του Πράγματος αποτελούν οι: Μάνος Θεοδοσάκης (τρομπέτα), Δημήτρης Τσάκας (άλτο σαξόφωνο), Τάκης Πατερέλης (τενόρο σαξόφωνο/φλάουτο), Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) και Σεραφείμ Μπέλλος (τύμπανα).

Ticket booking

RELATED EVENTS