ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ GLOBAL LIVESTREAMING

Buy

HOURS & DATES

Πέμπτη 18 Φεβ @ 18:00

PLACE

Main Stage

TICKET PRICE

Κανονικό 12€

Κανονικό με pre-show 15€

SHARE THE LOVE

Αγαπητοί θεατές,

Στην παρθενική LiveStreaming συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Gazarte, παρουσιάστηκε πρόβλημα στη διαδικτυακή μετάδοση των πρώτων έξι τραγουδιών.

Το Gazarte ζητάει σε όλους σας μία μεγάλη συγγνώμη έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του απέναντί σας.

Αναλογιζόμενοι την ταλαιπωρία που δημιουργήθηκε στο σύνολο των θεατών και γνωρίζοντας από τα online στατιστικά ότι το 10% των θεατών αποχώρησε πριν τη λύση του προβλήματος, δίνουμε σε όλους ανεξαιρέτως μία από τις ακόλουθες δύο δυνατότητες:

1. Δυνατότητα παρακολούθησης της πρώτης LiveStreaming παράστασης της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε μαγνητοσκόπηση την Πέμπτη 18/2 μεταξύ των ωρών 18:00-22:00, ώρα Ελλάδος.

2. Δυνατότητα παρακολούθησης της δεύτερης LiveStreaming παράστασης της Άλκηστης Πρωτοψάλτη η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 21/2 στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Διαδικασία παρακολούθησης

1.Για την πρώτη επιλογή, παρακολούθησης της μαγνητοσκοπημένης αναμετάδοσης, δίνονται τα ακόλουθα link ανάλογα με τον τύπο εισιτηρίου που έχετε στην κατοχή σας, στα οποία μπορείτε να εισέλθετε την Πέμπτη 18/2, οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ των ωρών 18:00-22:00 ώρα Ελλάδος. Αφού έχετε εισέλθει στο link συμπληρώνετε στο πεδίο που εμφανίζεται τον ηλεκτρονικό κωδικό εισιτηρίου (e-ticket barcode).Ισχύει ο αριθμός του barcode που ήδη έχετε.

Για κατόχους εισιτηρίων LiveStreaming & Pre-Show: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352817/

Για κατόχους εισιτηρίων LiveStreaming: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352843/

2.Για τη δεύτερη επιλογή, παρακολούθησης της LiveStreaming παράστασης της Κυριακής 21/2 στις 14:00 ώρα Ελλάδος, μπορείτε να την παρακολουθήσετε με τους κωδικούς που έχετε ήδη στην κατοχή σας (εφόσον δεν έχετε παρακολουθήσει τη μαγνητοσκοπημένη αναμετάδοση στις 18/2) στα παρακάτω link:

Για κατόχους εισιτηρίων LiveStreaming & Pre-Show

https://www.viva.gr/tickets/streaming/352817/  (Κυριακή 21/2 στις 13:30 ώρα Ελλάδος)

Για κατόχους εισιτηρίων LiveStreaming

https://www.viva.gr/tickets/streaming/352843/  (Κυριακή 21/2 στις 14:00 ώρα Ελλάδος)

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσω του press@gazarte.gr.

Μας συγχωρείτε και πάλι για την αναστάτωση που σας δημιουργήσαμε και ευχόμαστε να απολαύσετε τη μεγάλη ερμηνεύτρια σε μία από τις δύο νέες ημερομηνίες

-Η ομάδα του Gazarte

Ticket booking

RELATED EVENTS