ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ GLOBAL LIVESTREAMING

Buy

HOURS & DATES

Κυριακή 14 Φεβ @ 21:00

PLACE

Main Stage

TICKET PRICE

Κανονικό 12€

Κανονικό με pre-show 15€

SHARE THE LOVE

Εκεί που η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα!

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας και στις καρδιές μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες LiveStreaming παραστάσεις.

Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Τα διαχρονικά της τραγούδια θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική, σε κάθε ήπειρο και σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε ένα άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια, για να απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια της σαν να είμαστε εκεί μαζί της.

Με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, με ροκ διάθεση και συντροφιά τους ταλαντούχους μουσικούς της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εγκαινιάζει μία νέα εποχή και στέλνει σε όλους μας ένα μήνυμα:

«Μετά από τόσο καιρό και τη διάθεση να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τη λάβα του ηφαιστείου, η ψυχή μας αυτή τη φορά θα ενωθεί διαδικτυακά! Ενέργεια, δύναμη, πάθος και ευαισθησία θα ορμήσουν να σας αγκαλιάσουν. Εσείς είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και του μουσικού σύμπαντός μου. Εδώ λοιπόν στο GAZARTE , εμείς θα σας περιμένουμε!! Απευθείας στην καρδιά με την μουσική, κινητήριο δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία και έχω χαρεί αφάνταστα που έστω μέσα από την τεχνολογία η προέκταση των συναισθημάτων μου θα σας αγκαλιάσει. Καλή αντάμωση!!!»

 

Μουσικοί

Θωμάς Κοντογεώργης | Πιάνο/Ενορχηστρώσεις

Πέτρος Βαρθακούρης | Μπάσο

Παντελής Ντζιάλας | Κιθάρες

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος | Τρομπόνι

Κώστας Μυλωνάς | Drums

Τάκης Βασιλείου | Κρουστά

 

Οργάνωση Παραγωγής 

Τώνια Δραγούνη

 

Βοηθός Παραγωγής

Μυρτώ Μαγκριώτη

 

Παραγωγός

Breakthrough Productions

 

Τεχνική Ομάδα

Ζαχαρίας Σταμούλος – Ηχοληψία

Στέφανος Χατζόπουλος – Ηχοληψία Σκηνής

Αλέξανδρος Χιλλς – Χειρισμός και Σχεδιασμός Φώτων

Γιάννης Πετρόπουλος – Σκηνοθεσία

Δημήτρης Κοσμόπουλος – Τηλεσκηνοθεσία

Χρυσόστομος Στεφάνου – Χειριστής Κάμερας

Γιάννης Κορφιάτης – Χειριστής Κάμερας

Γρηγόρης Βούκαλης –  Χειριστής Κάμερας

 

Ημερομηνίες Παραστάσεων

Κυριακή 14/2 στις 21:00 GMT+2

Κυριακή 21/2 στις 14:00  GMT+2

Ticket booking

RELATED EVENTS