Jef Maarawi & Danai Nielsen

Buy

HOURS & DATES

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Γενική Είσοδος 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

SHARE THE LOVE

Ο 2ος κύκλος των UPSTAIRS SESSIONS συνεχίζεται με τον Jef Maarawi και τη Danai Nielsen να μοιράζονται τη σκηνή στις 29 Σεπτεμβρίου στην αγαπημένη ταράτσα του Gazarte.

 

Ο Jef Maarawi, ένας πολίτης του κόσμου γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και με καταγωγή από την Ελλάδα και την Συρία, είναι singer – songwriter.
Στην ταράτσα του Gazarte ο Jef πρόκειται να παρουσιάσει σε ένα full band live, κομμάτια του από την παλαιότερη αλλά και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «Terra Papagalli”.

 

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του ξεσηκωτικού “Recycled Feelings (club remix)” και λίγο πριν μας παρουσιάσει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Who are They” από το οποίο έχουμε ακούσει ήδη 4 singles, η Danai Nielsen, πρόκειται να εμφανιστεί  για πρώτη φορά στην ταράτσα του Gazarte. Με κύρια χαρακτηριστικά τους μουσικούς διαλόγους ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό alter ego της, με dream pop & synth ήχους και παρέα με την νέα της μουσική παρέα, μας υπόσχεται ένα πολύ ξεχωριστό live που θα μας παρασύρει.

 

**************************
#OnThePulse #AwakeTheSenses
Doors Open: 20:30
Live Starts: 21:30
Ticket booking

RELATED EVENTS