ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Buy

HOURS & DATES

15, 16, 17, 18 Ιουνίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Αριθμημένες θέσεις 25€
Free Seating 20€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

***ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ***

Αγαπητοί φίλοι/ες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω των δυσμενών καιρικών προγνώσεων για απόψε και προς διευκόλυνση όλων, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και το Gazarte μεταφέρουν τη σημερινή [14/6/2021] συναυλία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και ώρα 21.00. Τα εισιτήρια που έχετε στην κατοχή σας ισχύουν ως έχουν για την νέα ημερομηνία.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@gazarte.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Η ομάδα του GAZARTE

****************************

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται με το Electric Solo του στην Ταράτσα του Gazarte, όπου θα μας μαγέψει πλέον από κοντά, για τέσσερις μόνο συναυλίες, την Τρίτη 15, την Τετάρτη 16, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου!

Μετά τη μοναδική διαδικτυακή παρουσίαση του νέου solo project του από την κεντρική σκηνή του Gazarte, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί ξανά μαζί μας τις νέες ιστορίες του, αυτή τη φορά ζωντανά!

Σε ένα solo πρόγραμμα που στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα και στην ηχητική παλέτα των πεταλιών της, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται μόνος επί σκηνής και επιστρέφει μετά από χρόνια με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον ηλεκτρικό ήχο. 

Μέσα από πειραματισμούς και εμπειρίες που ωρίμασαν με τον καιρό δίνει νέα μορφή στα τραγούδια του, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

«Άλλαξαν οι εποχές, ελπίζω όχι για πάντα, και αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ας βρεθούμε στον ίδιο χρόνο’’ μας είχε πει στη livestreaming εμφάνιση του, αποζητώντας την άμεση και ζωντανή επαφή με το κοινό. Τώρα ο χώρος και ο χρόνος συμβαδίζουν και θα μας βρουν και πάλι όλους μαζί στην Ταράτσα του Gazarte!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί για τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις στο Roof Stage του Gazarte στα μέσα Ιουνίου και θα μας πάρει μαζί του σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας | Ηχοληψία

Κωνσταντίνος Αλεξίου | Σχεδιασμός φωτισμών

ROLL OUT VISION SERVICES | Παραγωγή

Gazarte | Διοργάνωση παραγωγής

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Ticket booking

RELATED EVENTS