ΜΑΝΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΙΩΠΗΣ ft. ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

Buy

HOURS & DATES

Σάββατο 1 Απριλίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Free Seating: 15 ευρώ
Αριθμημένα Τραπέζια : 20 ευρώ

* Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

“BALKAN ROOTS & SPIRIT”

ΜΑΝΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΙΩΠΗΣ

Προσκαλούν την: ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

GAZARTE | ROOF STAGE

Το Σάββατο 1 Απριλίου, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος και ο Περικλής Αλιώπης προσκαλούν την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Roof Stage του Gazarte σε μία βραδιά αφιερωμένη στη Βαλκανική μουσική.

Οι δύο σολίστ παρουσιάζουν δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις και εμπνευσμένες διασκευές, αντλώντας στοιχεία από την Ελληνική μουσική παράδοση, την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και απρόσμενα ταιριάσματα από το ευρέως γνωστό ρεπερτόριο που χαρακτηρίζει αυτή την μουσική. Την ορχήστρα συμπληρώνουν οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Κώστας Μερετάκης στα κρουστά και Βασίλης Τζιατζιάς στην κιθάρα.

Η αυτοσχεδιαστική διάθεση δεσπόζει και καθορίζει την εξέλιξη της παράστασης ακροβατώντας μεταξύ διονυσιακού και μελαγχολικού ηχοχρώματος των πνευστών γεφυρώνοντας φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία, αντιθέσεις και ιδιαιτερότητες.

Η χαρακτηριστική ενέργεια των χάλκινων πνευστών των Βαλκανίων, συναντιούνται και αναμιγνύονται απρόσμενα με την ατμοσφαιρικότητα της Ethnic Jazz και της World Music εντάσσοντας παλαιά και νεότερα στοιχεία, στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Η πιο δημιουργική ερμηνεύτρια της γενιάς της, Ελένης Τσαλιγοπούλου θα συμπληρώσει την ξεχωριστή μουσική παράσταση ‘Balkan Roots & Spirit’.

 

Το Σάββατο 1 Απριλίου, το Roof Stage του Gazarte υποδέχεται τους σπουδαίους μουσικούς σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους παραυρεθούν.

Η προπώληση ξεκίνησε!

 

Οργάνωση παραγωγής: «Δράσεις Έκφρασης»

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Ώρα έναρξης: 21:30

 

**********************************

 

#OnThePulse #AwakeTheSenses

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Ώρα έναρξης: 21:30

 

 

Ticket booking

RELATED EVENTS