ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ LIVE

Buy

HOURS & DATES

Τετάρτη 01 Σεπ @ 21:30

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Αριθμημένες θέσεις 12€
Free Seating 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο live που θα μας παρασύρει στο αισιόδοξο μουσικό του σύμπαν.

 

Οι συναυλίες του, μία γιορτή που μέσα της χορεύουν τα συναισθήματα μας και μας καλούν όχι να ξεχάσουμε τα προβλήματα, αλλά να τα αγκαλιάσουμε και να τα δούμε μέσα από το φως της μουσικής!

 

 

Ο Δημήτρης Σαμόλης είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και της Νομικής Σχολής Αθηνών, έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και του Φεστιβάλ Επιδαύρου ενώ στο ευρύ κοινό είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και «Ήλιος» του Ant1.

 

Κομμάτια από το νέο του δίσκο «Πινόκιο» και παλιότερα τραγούδια του, εναλλάσσονται με απρόσμενες διασκευές από τραγούδια όλων των δεκαετιών, χωρίς αναστολές και ταμπού, αντανακλώντας το χαρακτήρα του Δημήτρη Σαμόλη που θα φωτίσει το βράδυ μας την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου Roof Stage του Gazarte!

 

 

Πλήκτρα | Γιώργος Κουρέλης

Τύμπανα | Δημήτρης Στεργίου

Μπάσο | Αντώνης Τσιάπαλης

Κιθάρα Δημήτρης Μεντόγιαννης

 

**************************
Doors Open: 20:30
Live Starts: 21:30
Ticket booking

RELATED EVENTS