ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ – ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

Buy

HOURS & DATES

Παρασκευή 30 Ιουνίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Α' Ζώνη: 15 ευρώ
Free Seating: 12 ευρώ

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ – ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

“ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΥΕΤΑ”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

GAZARTE ROOF STAGE

 

Η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης ανεβαίνουν μαζί στο Roof Stage του gazarte και μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε παρέα τα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία. Μαζί με μια ομάδα πέντε σπουδαίων μουσικών, μας ταξιδεύουν σε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, ξυπνώντας μας μνήμες από τους αγαπημένους ήρωες της μεγάλης οθόνης και την ατμόσφαιρα περασμένων δεκαετιών.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν στο βιογραφικό τούς λαμπρές συνεργασίες που επηρέασαν και καθόρισαν την καλλιτεχνική τους πορεία.
Η Μιρέλα έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.

Ο Αδάμ έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος και πολλούς άλλους.

Την Μιρέλα και τον Αδάμ συνοδεύουν:
Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Θανάσης Τερψιόπουλος : πιάνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: τρομπέτα
Δημήτρης Χριστοδουλάκης : τύμπανα

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης μας ταξιδεύουν στα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου στο Roof Stage του gazarte!

 

H προπώληση ξεκίνησε!

 

***************

#OnThePulse #AwakeTheSenses

 

Doors: 21:00
Start time: 22:00

Ticket booking

RELATED EVENTS