ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Buy

HOURS & DATES

Δευτέρα 28 Ιουνίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

Αριθμημένες θέσεις 15€
Free Seating 12€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

SHARE THE LOVE

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!

Μετά το HomeBound Project το περσινό, παράξενο καλοκαίρι , τη Solo Out performance του Νοεμβρίου μια μέρα πριν κλείσουν οι μουσικές σκηνές, αλλά και το Live Streaming του Μαρτίου εν μέσω καραντίνας, η Μαρία μαζί με τους συνεργάτες μουσικούς της ανοίγει το συναυλιακό της καλοκαίρι στις 28 Ιουνίου, στην ταράτσα του Gazarte!

Κρατώντας τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου, η Μαρία Παπαγεωργίου αναζητά τις νέες ισορροπίες μέσα από τη μουσική, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας εξελίσσει, να μας ανατροφοδοτεί και να μας ενώνει. Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούριες κυκλοφορίες συναδέλφων της που θα ήθελε να τραγουδήσει.

Αποχαιρετώντας τους κύκλους που κλείνουν και σπάζοντας το ρόδι για τους κύκλους που ανοίγουν, η Μαρία Παπαγεωργίου μας υποδέχεται στη φιλόξενη Ταράτσα του Gazarte στις 28 Ιουνίου και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη μέρα, παρά από την αγαπημένη της Δευτέρα!

 

Μουσικοί

Σοφία Ευκλείδου | τσέλο

Γιώργος Καρδιανός  | ηλεκτρική κιθάρα

Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα

Γιώργος Ντάνης  | κοντραμπάσο

****************

#SummerStories

 

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

Ticket booking

RELATED EVENTS