GAZARTE N.Y.E. LIVE PARTY

Buy

HOURS & DATES

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου - μετά την αλλαγή της χρονιάς

PLACE

Ground Stage

TICKET PRICE

SHARE THE LOVE

GAZARTE N.Y.E LIVE PARTY  

GROUND STAGE

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 00.30

 

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το 2024 με ένα ηλεκτρισμένο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Gazarte Ground Stage. 

 

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, το ολοκαίνουριο και φαντασμαγορικό Gazarte Ground Stage ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται μαζί με LIVE από τις 48 ORES, DJ sets και ασταμάτητο χορό σε ένα πάρτυ, που θα κρατήσει μέχρι το ξημέρωμα. 

 

Καθώς αποχαιρετάμε το παλιό έτος και καλωσορίζουμε το νέο, ετοιμαζόμαστε για ένα αξέχαστο live show από τις εκρηκτικές 48 ORES, που με τους μεταδοτικούς ρυθμούς τους, τη δυναμική σκηνική τους παρουσία και με αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από όλα τα μουσικά είδη και δεκαετίες, θα δώσουν τον τέλειο τόνο για να ξεκινήσει μια απαράμιλλη βραδιά γιορτής και χορού. 

 

Οι ρυθμοί δεν σταματούν εδώ! 

Σκυτάλη παίρνει το ξέφρενο, πρωτοχρονιάτικο DJ set του Gazarte, που θα εκτοξεύσει τη γιορτινή ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. 

 

Φέτος, η Πρωτοχρονιά στο Gazarte θα είναι ένας μαραθώνιος χαράς και χορού!  

 

Με το εισιτήριο εισόδου σας, εξασφαλίζετε απεριόριστη κατανάλωση ποτού στα bar του Ground Stage, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ! Για να πιούμε και να χορέψουμε στις αναμνήσεις του περασμένου έτους και στην υπόσχεση του νέου – όπως αρμόζει σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη βραδιά!  

 

Εισιτήρια για το Gazarte N.Y.E Live party, είναι ήδη διαθέσιμα στο more.com.  

 

Μην χάσετε το πιο καυτό πάρτι της πόλης – προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς και ελάτε μαζί μας για μια νύχτα απαράμιλλης γιορτής! 

 

 

Ticket booking

RELATED EVENTS