Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

HOURS & DATES

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

SHARE THE LOVE

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ GAZARTE

Μια αξέχαστη γαστρονομική και μουσική γιορτή!

 

Αυτές τις γιορτές, το Gazarte σας προσκαλεί να απολαύσετε έναν εξαίσιο συνδυασμό γαστρονομικών εκπλήξεων και ζωντανής μουσικής κάτω από τον έναστρο ουρανό και τη μοναδική θέα στη φωταγωγημένη Ακρόπολη και το γιορτινό εργοστάσιο γκαζιού. 

 

Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα μας έχει ετοιμάσει μια αξέχαστη εμπειρία δείπνου, για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, υπό την συνοδεία του Gazarte live Jazz Trio, που θα συντροφεύσει με τις γοητευτικές, οικείες και αισθαντικές μελωδίες του το γεύμα σας.   

 

 

Η βραδιά όμως δεν τελειώνει με την τελευταία μπουκιά – αντίθετα, μετατρέπεται σε ένα γιορτινό πάρτι με τους DJ του Gazarte!  

 

Ειδικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μια έκπληξη ξεκινά μετά τις 00.30 στο ολοκαίνουριο και φαντασμαγορικό Ground Stage και το πάρτυ απογειώνεται σε 2 διαφορετικά επίπεδα!  

 

Ενώ οι Djs του Gazarte, στο Roof Stage, θα ξεσηκώνουν για χορό, οι 48 ORES  στο Ground Stage, θα ανεβάσουν στα ύψη τους ρυθμούς, σε μια Live γιορτή, με αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από όλα τα μουσικά είδη και δεκαετίες, που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Δείτε περισσότερα εδώ 

 

 

Μοναδικές γευστικές απολαύσεις και signature cocktails 

Το Gazarte Roof Stage, γνωστό για την πανοραμική του θέα στην γιορτινά στολισμένη πόλη, παρουσιάζει ένα γευστικό ταξίδι με εποχικές σπεσιαλιτέ, επιλεγμένα κρασιά και signature cocktails : 

 

To Μενού της Πρωτοχρονιάς 

Καλωσόρισμα

Μίνι τάρτα coq au vin & κρέμα από κατσικίσιο τυρί.

Σούπα

Σούπα βελουτέ κολοκύθας αρωματισμένη με φασκόμηλο, καβουρδισμένα φουντουκιά & πουράκι Gorgonzola.

Ορεκτικό

Χοιρινό iberico σε κροκέτα με coleslaw από κινεζικό λάχανο, σελινόριζα, ξινόμηλο & vinaigrette κόλιανδρο.

Κυρίως

Μοσχάρι Black Angus Chuck Tender σιγομαγειρεμένο με ratatouille από χειμερινές ρίζες, baby καρότα & σάλτσα merlot αρωματισμένη με blackberry.

Επιδόρπιο

Profiterole με patisserie κάστανο, mousse σοκολάτας & ganache σοκολάτας αρωματισμένη με liqueur πικραμύγδαλο.

 

Τιμή : 90 ευρώ / άτομο 

 

****

Vegetarian επιλογή

Κανελόνια με Bolognese από beyond meat, καβουρδισμένο κουκουνάρι & κρέμα σπανάκι.

 

 

Στο Gazarte Roof Stage, πιστεύουμε στη δημιουργία μαγικών εμπειριών που μένουν χαραγμένες στις καρδιές των επισκεπτών μας.

Τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δείπνα μας, που συνδυάζουν την γκουρμέ γευστική υπεροχή, μαζί με την ζεστασιά της Jazz ζωντανής μουσική και στη συνέχεια η παλλόμενη ατμόσφαιρα πάρτι, καθιστά το Roof Stage, το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες γιορτές!

Στοιχεία κρατήσεων : 

210 3460347

[email protected]

Ticket booking

RELATED EVENTS