ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Buy

HOURS & DATES

Friday 4, 11, 18 & 25 September

PLACE

Roof Stage

TICKET PRICE

General Admission: 13€

SHARE THE LOVE

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τα νέα μέτρα που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναστέλλονται όλες οι μουσικές παραστάσεις του #Gazarte έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις νέες ημερομηνίες εκδηλώσεων.
______________________________________________

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Ταράτσα του Gazarte τις Παρασκευές του Σεπτεμβρίου, παρέα με έναν εξαιρετικό μουσικό, τον Φώτη Σιώτα. Oι δυο τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό!

 

Ο Παυλίδης και ο Σιώτας, μετά τη sold-out εμφάνισή τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τον Ιούλιο, συναντιούνται στη σκηνή της Ταράτσας του Gazarte, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου, δίνοντάς τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

 

Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

Παύλος Παυλίδης dueto με τον Φώτη Σιώτα. Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα – έκπληξη που θα ντύσει τις Παρασκευές του Σεπτεμβρίου (4, 11, 18 & 25) την ανανεωμένη Ταράτσα του Gazarte!

 

Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, λούπες & φωνητικά

Παναγιώτης Ριζόπουλος: Ηχοληψία

 

 

Ticket booking

RELATED EVENTS